Kupovina preko shopping magazina ShowroomMia.com je jednostavna, dovoljno je da uradite samo par jednostavnih koraka dok sedite kući za svojim računarom.

Kako izabrati model?

Ukoliko imate pitanja za odredjeni model, šifru modela možete videti ispod samog naslova pod nazivom SKU: šifra

(Primer šifre možete videti na slici ispod i on izgleda ovako  SKU: 777 )

Procedura naručivanja

Odaberite proizvod koji želite da kupite i kliknite na dugme “NARUČI” koje se nalazi uz sliku patika. Ne zaboravite da odabere i veličinu tj. broj patika koje nosite kako bi znali koji broj kasnije da vam pošaljemo.

Čim dodate proizvod u korpu odmah će vam biti prikazana stranica sa sadržajem vaše korpe. Ako želite da se vratite u kupovinu i nađete još neke patike koje vas zanimaju kliknite na “NAZAD U KUPOVINU”. Ukoliko želite da izbacite neke patike iz korpe kliknite na “Izbaci”.

Ukoliko ste završili sa kupovinom kliknite na dugme “KUPI SAD”. Nakon toga ćete popuniti kratak formular sa vašim podaci kako bi znali gde da vam isporučimo proizvod. Brzo nakon toga ćemo vas kontaktirati da potvrdimo vašu narudžbinu.

Trenutno kupovina online nije omogućena, pa vas molimo kontaktirajte telefonom (Viber,WhatsApp) za sva pitanja ili nam se obratite preko društvenih mreža (dostupni smo 24h).

Kupovina telefonom

Ukoliko vam je lakše ili imate nekih dodatnih pitanja pozovite nas telefonom i izdiktirajte šifru modela (SKU: broj). Tu smo da vam rešimo dileme.

Vaša kupovina je sigurna

Pre isporuke proveravamo da li je to taj model koji ste videli na slici i da nemaju oštećenja. Tek kada se izvrše sve sigurnosne provere šaljemo vam artikal na željenu adresu.

Da li je moguća isporuka van Srbije?

Trenutno nemamo mogućnost da pošaljemo robu van Srbije. Jedini način da vam isporučimo model je ako imate nekog ovde u Srbiji ko može robu da preuzme za vas i da vam je preda kada se vidite.

Gde se mi nalazimo?

Mi smo online shopping magazin. Nemamo prodavnicu u gradu ili neki izložbeni prostor gde možete da pogledate obuću. Svi modeli su predstavljeni na ovom sajtu kao i društvenim mrežama (Instagram i Facebook)